Cégünk fő tevékenységként spektrofotométerek, lángfotométerek, és Derivatográfok javításával, karbantartásával és – akkreditált laboratóriumként – kalibrálásával foglalkozik.

A MOM több, mint 30 éven át gyártotta ezen készülékek, valamint színmérők  különféle típusait, folyamatosan fejlesztve azokat. Ennek eredményeként bár 1992 óta már nincs gyártás, 1996-ban pedig a MOM épületei is eltűntek a budapesti Csörsz utcából, sok műszer dacol az idő múlásával és működik ma is laboratóriumok sokaságában elsősorban Magyarországon, de van belőlük a környező országokban is.

Természetesen az élet nem állt meg, időközben más gyártók készülékei is megjelentek a laboratóriumokban, mi pedig a MOM-ban szerzett tapasztalaink birtokában megismerkedtünk a különböző típusokkal.

Napjainkra már a MOM Szerviz Kft. 1991-es indulása is történelem, a múló idő azonban egyvalaminek biztosan segített: a tapasztalatok felhalmozásának.

Így ma már mindenféle gyártmányú spektrofotométer, lángfotométer, színmérő és a Derivatográf elvén működő laboratóriumi mérőműszer javítását, karbantartását is vállaljuk.

Ugyancsak a MOM-os hagyományok folytatásaként foglalkozunk geodéziai műszerek; szintezők, teodolitok és távmérők javításával is.